Oprema za naplatu parkiranja.

Oprema naplate parkiranja

Parkomat - Solari Spazio
Automat za plaćanje parkiranja (samonaplata) Solari Spazio, automati se nadziru i upravljaju daljinskim putem preko WEB servera, imaju mogućnost više zonskog parametriranja

PST Park – SMS plaćanje i kontrola naplate parkiranja
Za potrebe naplate on-street parkiranja razvili smo vlastiti sustav SMS naplate parkiranja bez prethodne preregistacije, te smo razvili programsko riješenje za kontrolu i obradu neplaćenih parkirnih karata

On-line zatvoreni sustav naplate Parksistem
U suradnji sa tvrtkom PARKSISTEMI, razvili smo suvremen sustav upravljanja javnim garažama koji se zasniva na naplati putem parkirnih izdavača, čitača kartica i dislocirane blagajne, te je na taj način omogućen brzi protok prometa u oba smjera. Za sustav je omogućeno plaćanje putem SMS poruka i kreditnih kartica.

Off-line zatvoreni sustav naplate
Za potrebe manjih zatvorenih parkirališta razvili smo sustav naplate koji omogućava korisnicima koji se zasniva na naplati putem parkirnih izdavača, čitača kartica te ručne blagajne upotrebom bar-code i RFID kartica.

Tiketing

ticketingKartice s magnetnim zapisom:
Izrada raznih vrsta kartica i tiketinga sa zapisom na magnetnoj traci koja se nanosi na samu karticu posebnim termičkim postupkom. U našoj ponudi su:

parking kartice s magnetnim zapisom za sve vrste sustava naplate parkiranja
kartice za naplatu cestarine
kartice za tramvaje, autobuse

PVC ID kartice s magnetnim zapisom
PVC kartice s magnetnom trakom dolaze u 2 verzije: PVC kartica s LoCo magnetnom trakom (300 Oe) i PVC kartica s HiCo magnetnom trakom (4000 Oe) a razlikuje ih količina jačine magnetskog polja koja je potrebna da bi izbrisala/oštetila magnetni zapis kartice.
Koriste se za niz aplikacija za identifikaciju.

Beskontaktne RFID kartice
ticketingBeskontaktne RFID kartice upotrebljavaju se za niz aplikacija za identifikaciju, fizičku i logičku kontrolu pristupa, kao token za kontrolu radnog vremena, e-poslovanje, elektroničku autentifikaciju.
Od beskontaktnih (RFID) kartica nudimo dva standarda RFID (Radio-Frequency IDentification) kartica. To su:
*MIFARE 13.56MHz beskontaktna smart kartica
*PROXIMITY 125 kHz beskontaktna RFID kartica

Termo kartice:
parking kartice za za sve vrste sustava naplate parkiranja.

Termo role:
Razne termo role za parking sustave otvorenog ili zatvorenog tipa.

Oglašavanje na karticama i termo rolama:
Svi proizvodi u našoj ponudi mogu se proizvesti s tiskom u boji. Tako su kartice i role postale idealan prostor za oglašavanje što su i prepoznali naši klijenti.

 

Partneri

Eu logo Esif logo Hamag Bicro

Logo FER logo solarifesb logologo metra logo

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok