DALJINSKO OČITANJE BROJILA

Dovoljno je reći da naš softver za daljinsko očitanje IoT vodomjera predstavlja tehnološku revoluciju u industriji vodovoda. Naša inovativna tehnologija uključuje strojno učenje i blockchain tehnologiju, što omogućava vodovodima da u potpunosti automatiziraju proces obračuna mjerenja potrošnje i izdavanja računa. Uz to, softver nudi opciju integracije sa sustavima kontrole gubitaka u vodoopskrbnoj mreži, što omogućava precizno određivanje gubitaka u pojedinoj DMA zoni.

Ali to nije sve – naš softver također dolazi s mobilnom aplikacijom koja pruža potrošačima potpunu transparentnost i nadzor nad njihovom potrošnjom vode. Mobilna aplikacija omogućava korisnicima da prate svoju potrošnju vode u stvarnom vremenu, pregledaju svoje trenutne i prethodne mjesečne račune za vodu te dobiju upozorenja u slučaju curenja ili puknuća cijevi.

Naša tehnologija ne samo da olakšava proces obračuna mjerenja potrošnje i izdavanja računa, već također omogućava vodovodima i potrošačima učinkovit nadzor nad potrošnjom vode. To je tehnička inovacija koju vodovodi diljem svijeta čekaju – jednostavna, učinkovita i inovativna. Uz našu korisničku podršku dostupnu 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, naš softver za daljinsko očitanje IoT vodomjera predstavlja revoluciju u industriji vod.