KONTROLA PRISTUPA

Kontrola pristupa vozilima postaje sve važnija tema u današnjem svijetu. Kako bi se osigurala sigurnost i zaštitili objekti i imovina, ključno je imati učinkovit sustav kontrole pristupa vozilima.

Upravo tu nastupamo mi. Naša tvrtka nudi vrhunsku tehnologiju za kontrolu pristupa vozilima pomoću OCR (Optical Character Recognition) i cloud tehnologije.

Naš sustav automatski prepoznaje i registrira registarske tablice vozila te vrši provjeru da li je vozilo autorizirano za ulazak u objekt.

Naš sustav je u potpunosti automatiziran i brz te se lako može integrirati u postojeće sigurnosne sustave. Uz našu tehnologiju, vaš objekt će biti potpuno zaštićen od neovlaštenog pristupa vozilima.

Integracija našeg sustava s hotelskim recepcijskim sustavom omogućava brzu i jednostavnu najavu gosta te automatsku provjeru vozila kojima gost dolazi. Na taj način osiguravamo siguran i učinkovit proces najave gosta te smanjujemo mogućnost neovlaštenog pristupa vozilima na vašem objektu.

Naš sustav također omogućava brzu i jednostavnu evidenciju dolazaka i odlazaka gostiju. Integracija našeg sustava s hotelskim recepcijskim sustavom je jednostavna i brza te se može prilagoditi vašim specifičnim potrebama. Naši stručnjaci će vam pružiti podršku tijekom procesa integracije i uvijek su spremni odgovoriti na sva vaša pitanja i zahtjeve. Kontaktirajte nas i saznajte više o našim uslugama i kako ih možemo prilagoditi vašim potrebama.

Osigurajte sigurnost vašeg objekta ili hotela uz našu tehnologiju kontrole pristupa vozilima.