SUSTAV NAPLATE PARKINGA

Kada se radi o upravljanju parkiralištima, naša tvrtka je bez premca. Mi smo jedini koji imaju potpuno integrirani sustav otvorenog i zatvorenog parkinga. Naši sustavi naplate parkinga su integrirani sa kamerama za prepoznavanje tablica i MUP-ovom bazom vlasnika vozila, što omogućava brz i siguran pristup parkiralištu te automatsko bilježenje i plaćanje vremena parkiranja. Osim toga, naši sustavi pružaju detaljnu statistiku korištenja parkirališta, što omogućava uvid u broj vozila koja koriste vaše parkiralište, vrijeme korištenja te ukupne prihode.

No to nije sve. Naša mobilna aplikacija za sustav naplate parkinga nudi korisnicima nekoliko različitih načina plaćanja. Uz tradicionalno plaćanje karticama, omogućavamo i plaćanje putem SMS poruka i pretplatničkim vaučerima, što je pogodno za korisnike koji ne žele unositi svoje podatke na mobilnu aplikaciju. Također, nudimo i vlastiti sustav vaučera baziran na blockchain tehnologiji. Ovaj sustav omogućava korisnicima da unaprijed kupuju vaučere za parking i koriste ih kao alternativu tradicionalnim načinima plaćanja.

Naša mobilna aplikacija za plaćanje parkinga je vrlo jednostavna za korištenje, a korisnici mogu jednostavno unijeti podatke o svojoj registraciji vozila te odabrati jedan od ponuđenih načina plaćanja. Nakon toga, korisnici mogu lako pratiti svoje parkiranje te upravljati svojim računom kroz mobilnu aplikaciju.

Mi smo uvjereni da naš potpuno integrirani sustav otvorenog i zatvorenog parkinga zajedno s našom mobilnom aplikacijom za plaćanje parkinga predstavlja najbolju i najpovoljniju ponudu na tržištu. Naši sustavi su dizajnirani tako da se mogu prilagoditi specifičnim potrebama korisnika, bilo da se radi o parkiralištu hotela, trgovačkog centra ili javne institucije, te omogućuju izuzetno brzi povrat investicije uz zanemarive operativne troškove.

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili više informacija o našem potpuno integriranom sustavu i kako bismo vam pomogli u odabiru najboljeg rješenja za vaše potrebe. Kao što bi rekao Steve Jobs, “inovacija je ono što razdvaja lidera od sljedbenika”, i mi smo uvjereni da je naša inovativna ponuda na tržištu parkirališta upravo ono što čini razliku između nas i drugih tvrtki.